Medlemsaktiviteter i foråret 2020

Skrevet torsdag d. 23. januar 2020

Hjerteforeningen Aarhus tilbyder aktiviteter til mennesker, der har en hjertelidelse, som kan være ubehandlet eller behandlet, eller som måske har været igennem én eller flere operationer og som nu er i en genoptræningsfase.

Vi gør opmærksom på, at de aktiviteter, vi arrangerer her i Aarhus, ikke nødvendigvis er de samme, som arrangeres af hovedafdelingen i Hjerteforeningen, bl.a.  står hovedafdelingen for Hjertelinjen 70 25 00 00, som yder professionel rådgivning og støtte til hjertepatienter og pårørende.

Lokalt tilbyder vi flere forskellige aktiviteter med udgangspunkt i motion i en sund krop. Aktiviteterne tager udgangspunkt i hjertetræning med motion for voksne efter en genoptræning/rehabilitering, samt sund kost:

• Hjertemotion på Globus1, hvor vi har fire hold.
  • Hjertemotion for de, der lige har gennemført en rehabilitering, hvor vi har to hold på Ceres Allé.
  • Hjertevenlig madlavning, hvor vi har to hold på Ceres Allé.
  • Flyt ind til diætisten, hvor “vi” bor sammen med en diætist i fem dage.
  • Ganghold og løbehold i Risskov og Mindeparken.
  • Vi arbejder løbende med nye aktiviteter sammen med frivillige, for eksempel arbejder vi på at starte et cykelhold, madhold for børnebørn (Børnebørnenes Madværksted) og meget mere.

Se også de udbudte kurser på FO’s hjemmeside  www.fo.dk (søg på Hjerteforeningen), hvor de aktiviteter, der ikke er gratis, udbydes med tilmelding og betaling.