Hjerteforeningens tilbud om motion

Skrevet mandag d. 15. januar 2018

Hjerteforeningen i Aarhus fortsætter motions-aktiviteterne i forårssæsonen:
Motion, yoga, løb, cykelture

Der er to motionshold for mennesker, der har haft problemer med hjertet.
Motionen gennemføres for begge hold i de gode træningslokaler ved GLOBUS1, beliggende på Ydre Ringvej mellem Silkeborgvej og Edwin Rahrsvej. Der trænes på den rette hjertevenlige måde.

Hjertemotion
Nyt “hold 2” med ledige pladser: hver torsdag kl. 16-17 i Globus1, Gudrunsvej 3A, 8220 Brabrand. Pris for 16 torsdage: 400,- kr.
Hold 2 starter torsdag 25. januar. Der tages aktive ind, så længe der er plads.

Hjerteyoga
Der er også yoga på Hjerteforeningens program. Her trænes i Hjerteforeningens lokaler i Jægergårdsgade 64. Onsdage kl. 15.30-17.00. Pris for 12 gange: 400 kr. Yoga-træningen starter onsdag den 17. januar.

Løb
Nogle er blevet hjertepatienter, men har trods dette lyst til stadig som motionsløbere at bevæge sig. Her er et tilbud om ugentligt løb. Det er hverken farten eller længden, der er afgørende. Det er at komme ud at mærke luften og lyset. Der tages hensyn til alle – og ingen løber alene. Vi løber selvfølgelig ”gratis”.

Tilmelding og nærmere oplysninger: Har motion, yoga eller løb din interesse
Kontakt Jørn Gade, 26635529 eller joern@gasch.dk

Cykelture
Er du mere til en ugentlig cykeltur, så er der også her et tilbud.
Kontakt Keld Bay Petersen, 21961184 eller keldbaypetersen@gmail.com for nærmere oplysninger.