<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

Efterlysning fra LØBER med HJERTE

Skrevet onsdag d. 25. januar 2017

Er du som jeg tidligere motionsløber og savner fællesskabet? Så kan det måske være godt at løbe sammen med andre, som er i samme situation – se her!

Selvom man har haft problemer med sit hjerte behøver man ikke at blive fysisk inaktiv. Måske er det faktisk så meget mere vigtigt at holde sig i form.
Hurtighed og udholdenhed er ikke længere det primære, men det at have en aftale, som sikrer, at du får taget dig sammen trods kulde, regn – eller hvad man hurtigt finder af undskyldninger. Og hvor vi ikke løber alene, hvis vi skulle få det dårligt.
Selv har jeg løbet motionsløb i mange år. Og har også tidligere løbet marathonløb indtil en blodprop for otte år siden kom på tværs. Trods sund levevis og medicin har jeg senere fået yderligere et par advarsler, senest for et års tid siden, så jeg nu har fire stents i hjertet. Men jeg elsker at løbe!
Hvis det er noget for dig, så kontakt mig på joern@gasch.dk eller tlf. 2663 5529.
Jeg håber at få samlet flere interesserede – og tænker mig, at vi løber og hygger os forskellige steder i, og omkring Aarhus.

hjerteløber1